Next Generation Company

ЕМБС: 7380623
Индустрија: Финансии и банкарство
Адреса: ул. Цветан Димов бр. 29/1-6
Град: Скопје
Основана во 2017
Next Generation Company е компанија која делува како партнерска фирма на сметководствени компании од САД. Нашиот тим е лоциран во Маекдонија и работи 100% виртуелно.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »