Маркетинг Менаџер

За компанијата: Next Generation Company е компанија која делува како партнерска фирма на сметководствени компании од САД. Нашиот тим е лоциран во Маекдонија и работи 100% виртуелно. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Next Generation Company
  • Активен до 05.10.2022
  • Позиција: Маркетинг/ПР/Дигитал
  • Локација: Скопје
  • Веб: nextgencompany.eu/

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »