Копринт ДООЕЛ

ЕМБС: 5297265
Индустрија: Трговија
Адреса: Горно Лисиче 290
Град: Скопје
Фирмата КОПРИНТ основана во 1999 год. е најголема фирма за трговија со хартија во Македонија. Во текот на своето долгогодишно работење Копринт има воспоставено деловна соработка со повеќе реномирани производители на хартија ширум светот. Главна цел во соработката со тие компании беше да обезбедиме квалитетни производи и нивна брза испорака до сите наши клиенти.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »