Копринт ДООЕЛ: Доставувач на роба - шофер

Доставувач на роба - шофер

За компанијата: Фирмата КОПРИНТ основана во 1999 год. е најголема фирма за трговија со хартија во Македонија. Во текот на своето долгогодишно работење Копринт има воспоставено деловна соработка со повеќе реномирани производители... повеќе за компанијата »

Копринт ДООЕЛ има потреба од возач на комбе - доставувач на роба.

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема
 • Претходно работно искуство на истата позиција
 • Возачка дозвола C - категорија

Личен профил:

 • Одговорна и организирана личност 
 • Лојалност и професионален пристап кон работата
 • Иницијативност, посветеност и амбициозност
 • Колегијалност и работа во тим

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Копринт во периодот потребен за адаптација
 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за учење и стекнување нови вештини
 • Редовна Плата

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот] или да не контактираат на 070383347.

 

Веб страна: http://koprint.com.mk/

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »