ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА

  • ЕМБС: 40440105035
  • Индустрија: Аутомото
  • Адреса: Бул.Борис Трајковски бр 278
  • Град: Скопје
  • Веб: www.euro07.mk
  • Основана во 2010
Компанија за увоз и дистрибуција на авто делови. Позиционирана со два магацински/продажни објекти, во Визбегово и Пинтија. Компанија со добри конкуренски вредности.    КЛИКНИ