Сметководител

За компанијата: Компанија за увоз и дистрибуција на авто делови. Позиционирана со два магацински/продажни објекти, во Визбегово и Пинтија. Компанија со добри конкуренски вредности. повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »