Тезенис

ЕМБС: 645548786
Индустрија: Трговија
Адреса: бул. Партизански одреди, бр. 14/2
Град: Скопје
Facebook: tezenis
Tezenis беше лансиран во септември 2003 година, во близина на Верона, Италија, со цел да се создаде бизнис во продажба на долна облека, домашна облека и пижами за мажи, жени и деца, преку продажна мрежа за франшиза. Од 2003 година, Tezenis има отворено повеќе од 190 продавници главно во Италија и во Европа. Успехот на Tezenis се должи на голем број фактори: примарни локации, огромен асортиман на производи, многу конкурентни цени и продажни техники со иновативно малопродажба.барај огласи за вработување » барај останати огласи »