Пчелари

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 02.07.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за свој клиент, компанија која е препознатлив бренд и лидер во својата област во земјава и регионот, бара  

ПЧЕЛАРИ - Со искуство

(локација: Кучково и Шар планина)

Профил на кандидатот:

 • Да има искуство со пчеларство
 • Да сака да работи во природа
 • Да има желба да учи 
 • Возачка дозвола ќе се смета како предност

Што нудиме:

 • Работа во природа 
 • Пријава од прв ден
 • Добра плата 
 • Други бенефиции

Сите заинтересирани кандидати да испратат маил со CV/Биографија на [email protected]