Асистент на продажба - Прилеп

За компанијата: ТЕХА ДОО е лидер во Македонија во сферата на производство на тоалетна хартија и салфети. Постои од далечната 1991 год и со досегашното опстојување на македонскиот пазар израсна во сериозна компанија со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ТЕХА ДОО
  • Активен до 26.01.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Прилеп

 

Поради отварање на нов салон, Салонот за мебел ФОРМА НОВА има потреба од персонал за работа.Со таа цел ние објавуваме оглас за вработување на продажени асистенти М/Ж во Прилеп!!!

Потребни квалификации и знаења:

-Образование:ССС/ВСС

-Работно искуство:пожелно работно искуство на иста или слична позиција, но не и задолжително

-Познавање на продажни техники

-Познавање на англиски јазик – A1 ниво

-Работа со компјутери: познавање на MS office пакет

Обврски и одговорности на позицијата:

-Продажба и услуга на купувачи

-Прием и изложување на роба

-Истакнување на цени

-Одржување хигиена во продажниот објект

-Примена на стандардите и процедурите за работа од работодавачот

-Грижа за имиџот на фирмата

Личен профил:

-Комуникативност и убедливост

-Харизматичност

-Способност за работа под притисок

-Мотивација за работа во тим

Нудиме:

-Фиксна плата плус бонуси

-Професионален и пријателски тим

-Стимулативно работно опкружување

Сите кандидати кои се заинтересирани ги покануваме да пратат CV и мотивационо писмо најкасно до 23 Јануари 2021 на [email protected] со назнака “Вработување/Асистент за продажба-Прилеп”.

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.