Соработник во контакт центар

За компанијата: ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е Друштво за неживотно осигурување кое се стреми кон брз развој и зголемено учество на пазарот на осигурување во Република Северна Македонија. На нашите вработени им нудиме динамична... повеќе за компанијата »

ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е Друштво за неживотно осигурување кое се стреми кон брз развој и зголемено учество на пазарот на осигурување во Република Северна Македонија. На нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за професионален развој и надоградба, како и одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.

Во согласност со нашата цел и стратегија имаме потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција:

Соработник во контакт центар

  • Ги прима дојдовните повици во Друштвото, обезбедувајќи квалитетна услуга и поддршка на клиентите преку идентификување на потребите на клиентите;
  • Организира и дава информации на клиентите во врска со генерални информации за производите, како и други информации кои може да ги има клиентот и/или организира обезбедување на тие информации од страна на надлежните организациони единици во Друштвото;
  • Прима и поплаки на клиентите во врска со услугите на друштвото и обезбедува нивно соодветно информирање и пренос на истите до надлежните организациони единици согласно интерни акти;
  • Врши анализи и го организира процесот на услуга на клиентите во однос на продуктите на друштвото, особено продуктот за доброволно приватно здраствено осигурување, ги документира сите интеракции со клиентите и дава препораки за подобрување на процесот кога е потребно;
  • Дава техничка поддршка на клиентите;
  • Врши и други работи од оваа област по барање на претпоставени лица.

Потребни квалификации и карактеристики:

Универзитетска диплома

Задолжително познавање на македонски и англиски јазик, турски или албански јазик ќе се смета за предност,

            Ориентираност кон клиенти;

            Одлични комуникациски и преговарачки вештини;

            Способност за тимска работа;

            Способност да учи и да се надоградува;

Доколку сакате да станете дел од нашето Друштво, испратете ни ваше CV и мотивационо писмо на следната е-маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака “Оглас за вработување на “Соработник во контакт центар”.

Со доставувањето на вашата апликација потврдувате дека прифаќате вашата апликација и лични податоци да бидат земени во предвид за идните потреби од нови вработувања на Друштвото. 

Нaпомена:  Само кандидатите што ќе влезат во потесниот круг ќе бидат повикани на интервју.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »