Продукт Асистент

За компанијата: Порше Македонија е компанија која ги застапува автомобилските брендови Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche и Volkswagen комерцијални возила. Присутна на македонскиот пазар од крајот на 2005 година,... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

Во потрага сме по нашиот нов Продукт Асистент!

Позицијата вклучува

  • Изработка на палети од модели,
  • Пружање поддршка за специфични случувања во врска со производите и во склад со побарувањата на пазарот,
  • Одговорен за дизајнот и изработката на информативните материјали (каталози, флаери ценовници и фолдери),
  • Одговорен за интернет презентацијата на производот,
  • Пратење на конкуренцијата (пазар, опкружување, SWOT анализа),
  • Одговорен за правовремено доставување информации за производите на надлежните служби на компанијата, дилерите и купувачите,

Доколку имаш познавања од англиски јазик и компјутери, и пасија за автомобили, прати го твоето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »