Текстилен инженер

Активни огласи од ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ:

Текстилен инженер

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени, за следните работни позиции.

  • 2 текстилни инженери со работно искуство 

Контакт на следнита е-mail адреса на македонски и англиски јазик: [email protected] и [email protected] 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »