Административен асистент

 • Објавен пред една недела
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 02.12.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Административен асистент“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените  потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

Лични карактеристики:

 • Посветеност, одговорност и лојалност
 • ​Динамична личност со способност за преземање иницијативa
 • Висок личен интегритет и професионален деловен однос
 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето

Опис на работно место:

 • Комуницикација со клиенти на телефон,
 • Проверка на материјалите кои се во изработка по барање на клиенти,
 • Проверка на готови материјали со работните налози,
 • Известување клиенти за готови материјали, пробни примероци ( на телефон и по маил-во случај кога клиентот не се јавува на телефон ),
 • Изготвување  на профактури и  фактури,
 • Читање на картица и ИОС,
 • Организација на достава.

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Редовна Плата.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV  на hr@polyesterday.com.mk со наслов: “за работна позиција Административен асистент”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

КЛИКНИ