Агент за комерцијална продажба

  • Објавен пред 8 месеци
  • Med i son duo
  • Активен до 21.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Медисон Дуо МК, како дел од Медисон Групација езастапник за бренд производите на луксузниот бренд Woolmark, кој нуди широка палета на производи од чиста волна.  Како генератор на производи со висок квалитет застапници сме за производите Vams Luna и  Aqua Filter US. 

Наша мисија е да докажеме дека здравјето не може да биде привилегија ниту луксуз, напротив здравјето е приоритет за секој човек.

За позицијата Агент за комерцијална продажба:
​-Одржување на континуирана продажна мрежа, презентирање на нови производи и задоволување на потребите на клиентите со навремено инфомирање;

За потребите на позицијата:
-Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија и сопствено возило за работа;

Личен профил на апликантот:
-Доверлива личност, со изразена комуникативност;
-Високо мотивирана личност, флексибилен карактер со особина на лесно приспособување во тим;

 

Од наша страна ќе бидат обезбедени:
-соодветна обука;
-континуирани тренинзи;

 

Вид на работен однос: 

- по договор 

Кандидатите кои планираат да аплицираат на огласот, своите професионални биографии можат да ги испратат на следнава адреса: regrutmedisonduo@gmail.com. 

Медисон Дуо го задржува правото да ги контактира кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција. 

КЛИКНИ