Информатичар

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

РЕФЕРЕНТ ЗА МАТЕРИЈАЛНО И МАГАЦИНСКО-ФИНАНСИСКО РАБОТЕЊЕ

Потребно Образование, Вештини и Способности:

Завршено високо образование или последна година на студии од Информатика/Бизнис Информатика/Е-бизнис
Напредно познавање на Microsoft Office Excel
Основно познавање со работа на Бази на податоци
Способност за брзо адаптирање и прифаќање на веќе изработени проекти и продолжување на развој на постоечки апликативни решенија
Добро познавање на англиски јазик
Комуникациски вештини и тимска работа
Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија
Ориентираност кон решавање на проблеми
Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските
Чесност и доверливост

Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на hr@evrotip.mk

КЛИКНИ