Автомеханичар

  • Објавен пред 4 месеци
  • Старт Демир Капија
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Демир Капијa

Старт Демир Капија вработува:

Автомеханичар

Старт Демир Капија ДООЕЛ е овластен дилер за возилата од Volkswagen групацијата во Република Македонија.

Нашата компанија е во потрага по нови членови кои треба да му се придружат на тимот професионалци на Старт Демир Капија и за таа цел се бараат кандидати за следните позиции:

Автомеханичар

Кандидатите треба да ги поседуваат следните квалификации:

Образование

  • Завршено минимално средно образование  

Искуство и вештини

  • Работно искуство во автомобилски сервисен сектор и/или во слични активности 
  • Основно компјутерско знаење 
  • Основно познавање на Англиски јазик 
  • Возачка дозвола Б категорија (Ц категорија ќе се смета за предност)

Нудиме одлични услови за работа со можност за професионално усовршување, напредок во кариерата, превоз од и до работното место и редовни месечни примања.

Сите апликации треба да содржат биографија и да бидат доставени на следната email адреса: stole.trailovic@startdemirkapija.com.mk.

За дополнителни информации контактирајте го следниот телефонски број: 070 218 927.

КЛИКНИ