Специјалист за техничка поддршка

  • Објавен пред 2 недели
  • СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ
  • Активен до 22.06.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ:

Специјалист за техничка поддршка

Специјалист за техничка поддршка

Регионалниот телекомуникациски оператор СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува

Оглас за прием на работно место: Специјалист за техничка поддршка (technical support specialist)

Потребни квалификации:

·         Високо образование од ИТ факултет се смета за предност.

·         Минимум  2 или повеќе години работно искуство во IT Сектор.

·         Конфигурација на мрежна опрема Cisco свичеви и рутери, задолжителна обврска.

·         Cisco CCNA дополнителна предност.

·         Задолжителнo поседување на возачка дозвола - Б категорија.

·         Самоиницијативна, Лојална, доверлива и мотивирана личност.

Нудиме:

·         Работа во меѓународна компанија.

·         Можност за напредување во струката и обука.

·         Реална и фер надокнада.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Испрaтете email на [email protected].