M1 раководител малопродажни објекти

 • Објавен пред 5 дена
 • Толлакс
 • Активен до 14.07.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ТОЛЛАКС ДОО Скопје е компанија со основна дејност, трговија на мало, во специјализирани тобако продавници М1 киоск и специјализирана продавница за списанија и продажба на карти М1медиа(лоцирани на 14 ексклузивни локации во СКОПЈЕ) и ПОЛО маркет, бренд кој е во фаза на развој.

ТОЛЛАКС ДОО Скопје има потреба од нова работна позиција: 

 

Раководител

на малопродажни објекти киосци

 

Работни обврски

-Контрола на продажни места-поставеност на роба, 

-Комуникација со вработените

-Грижа за сопствени марки

-Едукација на вработени

-Редовна контрола на залиха преку пописи

 

 

Потребни квалификации:

 • Работа во трговија како раководител  на малопродажни објекти минимум 2 години,
 • Минимум средно образование (ССС) или високо образование (BCC),
 • Познавање на MS OFFICE  пакет,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност,
 • Ведрост, љубезност и комуникативност,
 • Лојалност, флексибилност и енергичност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Основна нето плата се определува во зависност од претходното работно искуство, со можност за зголемување во однос на работната успешност согласно нормите поставени од страна на компанијата.

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на meil: tollaks@yahoo.com, со назнака ЗА РАКОВОДИТЕЛ М1 КИОСК

КЛИКНИ