Работници Во Маркет

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 23.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви, за потребите на својот клиент - компанијата ГРАНАП ГНП  има потреба од:

Работници во маркет

Вработените ќе бидат дел од прекрасна работна атмосфера и опкружување во која секој ќе има можност да го даде својот максимум.

Работни задачи:

 • Прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата,
 • Грижа за опремата за работа,
 • Брза и коректна услуга на потрошувачите.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Претходно исто или слично работно искуство ќе се смета за предност,
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Желба за работа во динамична средина,
 • Желба за работа во смени,
 • Основни познавања од компјутерски алатки,
 • Основни познавања од Англиски јазик.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Своите апликации испратете ги на следниот е - меил:  adelina@motivi.mk

КЛИКНИ