МАГИСТЕР ПО ФАРМАЦИЈА

ФИТОФАРМ - фармацевтско-козметичка индустрија  има потреба од проширување на својот тим на следната работна позиција:

 

МАГИСТЕР ПО ФАРМАЦИЈА

 

 

  • Високо образование (Фармацевтски факултет)

 

  • За работа во сектор:  примарно производство (припрема на фармацевтски форми)

 

 

  • Работно време: од понеделник до петок од 07  - 15 h

                      Државните и верските празници се неработни

 

Обезбеден превоз

 

 

Само кандидатите што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Со доставата на мојата биографија се согласувам компанијата да ги обработува моите лични податоци за цели на пополнување на отворената работна позиција за која конкурирам.

 

Аплицирајте на e-mail: administrator@fitofarm.com.mk

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »