Работник за обезбедување

За компанијата: Р.Ж'Услуги' А,Д. Скопје е акционерско друштво кое произлезе како еден од правните следбеници од трансформацијата на ”Рудници и Железарница”Скопје-Скопје, а со тоа ги продолжува правата и обврските на... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • РЖ УСЛУГИ АД Скопје
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Работник за обезбедување.

Да поседува лиценца за обезбедување издадена од комора за обезбедување.

Работата се извршува во 3 смени.