Финансов администратор

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • Denmak doo
 • Активен до 19.06.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Веб: denmak.com.mk
 • Facebook: denmak.macedonia

 

Компанијата ДЕНМАК ДОО е со 34 годишна традиција и е увозник на италианско еспрсо кафе  вода и акохолни пијалоци. Заради обемноста на работењето и понатамошен развој објавуваме оглас за:

ФИНАНСОВ АДМИНИСТРАТОР

Потребни квалификации:

 • Потребно е претходно работно искуство од 2-3 години, а во истата област ќе се смета за предност (високо образование и лиценца за Овластен Сметководител не е потребно)
 • Познавање на работа со компјутер MS Office пакетот и сметководствени програми (знаење на се смета за голема предност)
 • Познавање на англиски јазик
 • Возраст од 25-45 години
 • Сопствено возило затоа што нашата фирма е лоцирана во индустрисказона Визбегово каде нема редовен автобуски превоз

Опис на работни задачи:

 • Фактурирање и обработка на влезни фактури
 • Повратница со одобрение (заТинекс и Веро)
 • Книжење на изводи и благајна
 • Ракување со фискален апарат
 • Преносница од акцизен во главен магацин
 • Компензација/консигнација-цесија
 • Извештај за дополнителни примања
 • Пакомак извештај
 • Срамнување на картици и подготовка на ИОС
 • Пополнување на вирмани
 • Обработка на попис

Личен профил:

 • Организирана одлучна и одговорна личност
 • Мотивираност
 • Навремено исполнување на работните задачи
 • Способност професионална комуникација
 • Лојалност иницијативност темелност и енергичност
 • Способност за работа под притисок

Ниенудиме

Работа во перспективна средина

Постојан развој на професионални вештини

Работно време од 08 до16 часот Понеделник до Петок

Вработување на неопределено време

Плата по договор соодветна на претходното работно искуство и квалификации

Вашето CV испратете го на [најави се за да го видиш е-маилот] 075 360 333

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »