Кувар

 • Објавен пред една недела
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 21.09.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан има потреба од Кувар:

Персонал за во кујна на следнава позиција: Кувар со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата

 Контакт: longerestoranttrend@gmail.com

телефон за контакт: 071/368-846

КЛИКНИ