Графички дизајнер

  • Објавен на 5.2019
  • Биро проект
  • Активен до 19.05.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Потребни квалификации:

1. Претходно работно искуство на иста или слична позиција.

2. Одлично владеење на Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, InDesign, CorelDraw.

3. Искуство при подготовка за печатење.

4. Одлично познавање на MS Office и Англиски јазик.

5. Возачка дозвола Б категорија

Одговорности и задачи:

1. Графички Дизајн и подготовка за печатење на промотивни материјали (постери, календари, флаери, каталози, билборди, брендирање на возила и сл.)

2. Комуникација со печатници, следење на процесот на изработка на материјалите.

3. Графички решенија и подготовки за онлајн и офлајн медиуми.

4. Комуникација со клиенти во врска со нивни потреби за дизајн и графички решенија.

5. Следење на нови технологии и трендови во креативната индустрија.

Способности и професионални вештини:

1. Креативен пристап во исполнувањето на задачите. 

2. Висок степен на одговорност,  Целосна посветеност на работата,  Комуникативност, Тимска работа, Професионалност.

4. Флексибилност и подготвеност за работа со кратки рокови.

Ве молиме доставете ни го вашето CV и портфолио на e-mail: biroproekt@biroproekt.com.mk

Рок за аплицирање: 20.05.2019

КЛИКНИ