Диспечер/ка

Плата од 23.000 ден. до 80.000 ден.

  • Објавен пред 2 месеци
  • Глобал Лоџистикс
  • Активен до 12.10.2022
  • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Глобал Лоџистикс:

Диспечер/ка

Диспечерска компанија од Скопје има потреба од двајца диспечери со или без работно искуство.

Се работи за диспечерски услуги поврзани со транспорт во САД, за каде што потребно е одлично познавање на англиски јазик и способност за менаџирање на камиони.

Работното време е од 14-22 часот.

 

*Предност имаат кандидатите со искуство.

 

Контакт: 076/661-989 - Дуле

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »