Наставен кадар

  • Објавен пред 7 месеци
  • ПСУ Максимилијан
  • Активен до 13.01.2019
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

Приватно средно училиште Максимилијан објавува оглас за прием  на наставници по:


1.Македонски јазик
2.Математика
3.Информатика
4.Физика
5.Историја

Потребни квалификации:

  1. Завршено високо образование минимумум 240 кредити ЕКТС-наставна насока од соодветната обаласт
  2. Познавање на англиски јазик/наставата се одвива на англиски јазик
  3. Претходно работно искуство во соодветната област

Заинтересираните кандидати е потребно да испратат CV со фотографија и фотокопија од диплома на нашата електронска пошта info@maximilian.edu.mk

Кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ