Sales agent

  • Објавен пред 11 месеци
  • Интер-Мак
  • Активен до 13.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПИС

Поради проширување на својата дејност во Прилеп, фирмата Интер-Мак има потреба од 

  • Комуникативни и амбициозни девојки за работна позиција презентација и продажба
  • Асистент менаџер со сопствено возило

Одлична заработка: 30.000 денари

Телефон за контакт: 078/747-690

Е-ПОШТА: inter.mak.sales@gmail.com
 

 

КЛИКНИ