Келнери/Шанкери

(преземи го огласот како слика)

 

Тинекс-МТ има потреба од пополнување на следните работни места во комплексот Македонско Село:

 

Келнери / Шанкери

 

Потребни квалификации: 

  • Минимум ССС,
  • ​Познавање на англиски јазик,
  • Подготвени за тимска работа,
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

 

Работното време е 40 часа неделно, распоредено во 6 работни дена.

Доколку ги исполнувате овие услови и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашате професионална биографија (CV) на следната адреса:  бул. 3-та Македонска Бригада бр.56, Скопје или на e-mail: vrabotuvanje@tinex.com.mk

Рок за пријавување: 15.03.2018

 

 

КЛИКНИ