Садомијач-ка

  • Објавен пред 9 месеци
  • Барбакан
  • Активен до 22.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Барбакан има потреба од садомијач-ка на неопределено време, бараме чесна, вредна и одговорна личност за тимска работа во кујна. Нудиме одлични услови за работа, солидна плата и одличен тим. Јавете се на тел. 072 531 084 и бидете дел од Барбакан

КЛИКНИ