АВТОМЕХАНИЧАРИ

  • Објавен пред 9 месеци
  • ДАЦ дооел Скопје
  • Активен до 13.07.2018
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

ДАЦ автосервис , објавува оглас за вработување на:

АВТО-МЕХАНИЧАР (2 позиции)

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Работно искуство со патнички и лесни товарни моторни возила
  • Работно искуство со тестер за дијагностика
  • Компјутерски вештини
  • Возачка дозвола Б – категорија.

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail  dac.citroen@gmail.com , тел. 075/415-916

Општи правила за аплицирање: САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Напомена: Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот

 

КЛИКНИ