Соработник за сметководствени и финансиски работи

Активни огласи од Кораб технички преглед и осигурување :

Раководител на филијала за осигурување - Соработник за осигурување и технички преглед

Образование: Економски факултет

Предходно работно искуство во сметководство

Работни задачи:

- книжење налози во сметководствен програм

-салдирање финансиски картици и комуникација со коминтенти

-подготовка на плата

- евиденција на благајна

- подготовка на ДДВ пријави и комуникација со институции

- изготвување на завршна сметка 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »