СПЕЦИЈАЛИСТ - ДОКТОР ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

 • Објавен пред еден месец
 • ATIC KOR
 • Активен до 03.10.2020
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Атик Кор е приватна здравствена организација, со повеќе од 26 години стручно медицинско искуство. Во Атик Кор ординацијата се обезбедува комплетна интернистичка проценка на пациенти со ризик за срцеви заболувања и стекнати срцеви болести со помош, а исто така и на пациенти со ендокринолошки заболувања. Поради зголемен обем на работа Атик Кор објавува оглас за вработување на

                                                                 Специјалист - Доктор по интерна медицина

Потребни квалификации:

 • Завршен медицински факултет;
 • Положен стручен испит;
 • Лиценца за работа издадена од Лекарска комора на Македонија;
 • Активно компјутерско работење и познавање на MS Office;
 • Работно искуство со ехо

Личен профил:

 • Организираност и одговорност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност и позитивен став;
 • Трудољубивост, совесност и предаденост во работата;            
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе;

Ние нудиме:

 • Плата по договор, а во согласност со особеностите на избраниот кандидат;
 • Работно време: 08-16 часот - од Понеделник до Петок;
 • Пријатна работна атмосфера

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги испратат на емаил krumenaumovski@yahoo.co.uk, со задолжителна назнака За Специјалист - Доктор по интерна медицина.

Контакт тел. 071/985-404

КЛИКНИ