Одржувач на машини во млекарница

 • Објавен пред 3 месеци
 • Lactalis MK ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 28.05.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Битола

Активни огласи од Lactalis MK ДООЕЛ Скопје:

Возачи за достава на готови производи

Lactalis MK Млекарница ДООЕЛ Битола има потреба од двајца Одржувачи на машини, за работа во Производство

 

Што очекуваме од вас:

 • Превентивно и корективно одржување на машинскиот парк на дневно ниво
 • Грижа за квалитетот на производите
 • Навремено интервенирање
 • Придржување кон дефинираните процедури за работа
 • Точност, прецизност и одговорност во секојдневното извршување на работите задачи

 

Потребни услови:

 • ССС 
 • претходно работно искуство од минимум 5 години
 • желба за учење
 • тимски дух

 

КЛИКНИ