Сметководител

ВИК ДЕНТАЛ ДОО Скопје, има потреба од лице со основни познавања на сметководство за канцелариско работење.

Работната позиција вклучува:

  • Внес на сметководствена евиденција во Пантеон,
  • Припрема на сметководствена документација,
  • Изработка на финансиски налози и
  • Пропратни административни работи.

Ве молиме вашите биографии со слика да ги доставите на  [најави се за да го видиш е-маилот] и [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »