Оператор во производство

Плата од 40.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • ULTIMO Profil
  • Активен до 19.06.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »