Асистент на продажба - Тетово

За компанијата: ТЕХА ДОО е лидер во Македонија во сферата на производство на тоалетна хартија и салфети. Постои од далечната 1991 год и со досегашното опстојување на македонскиот пазар израсна во сериозна компанија со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ТЕХА ДОО
  • Активен до 26.01.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Тетово

 

Поради зголем обем на работа, Салонот за мебел ФОРМА НОВА има потреба од дополнителен персонал за работа.Со таа цел ние објавуваме оглас за вработување на продажен асистент во Тетово!!!

Потребни квалификации и знаења:

-Образование:ССС/ВСС

-Работно искуство:пожелно работно искуство на иста или слична позиција, но не и задолжително

-Познавање на продажни техники

-Познавање на англиски јазик – A1 ниво

-Работа со компјутери: познавање на MS office пакет

Обврски и одговорности на позицијата:

-Продажба и услуга на купувачи

-Прием и изложување на роба

-Истакнување на цени

-Одржување хигиена во продажниот објект

-Примена на стандардите и процедурите за работа од работодавачот

-Грижа за имиџот на фирмата

Личен профил:

-Комуникативност и убедливост

-Харизматичност

-Способност за работа под притисок

-Мотивација за работа во тим

Нудиме:

-Фиксна плата плус бонуси

-Професионален и пријателски тим

-Стимулативно работно опкружување

Сите кандидати кои се заинтересирани ги покануваме да пратат CV и мотивационо писмо најкасно до 23 Јануари 2021 на [email protected] со назнака “Вработување/Асистент за продажба-Тетово”.

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.