Конфекциски работници

Активни огласи од ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ:

Магационер

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години, за следните работни позиции.

  • 20 конфекциски работници (шивачи) со  работно и без работно искуство
  • 2 контрола на готов производ со и без работно искуство
  • 1 механичар на индустриски машини во теккстилна индустрија со и без работно искуство
  • 3 рачни работници (пегла) со и без работно искуство

Телефон за контакт 076/493-631 

e-mail [email protected]

Лице за контакт Соња Станковска

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »