Агент за продажба

(преземи го огласот во Word)

Индиго Консалтинг Агенција

Нашата цел е да им обезбедиме на работодавците квалитетни работници кои ќе помогнат да го подобрат нивниот бизнис, како и да им обезбедиме на странските работници сигурна и успешна работа во Македонија.

Позиција: Агент за продажба

Дали сте убедлив комуникатор со вештина за идентификување на нови деловни можности? Бараме динамичен агент за продажба кој ќе му се придружи на нашиот тим  во Консалтинг Агенција за странски работници во  Македонија. Како агент за продажба, ќе играте клучна улога во проширувањето на нашата база на клиенти и промовирање на нашите услуги за регрутирање.

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Идентификување и пристап кон потенцијалните клиенти кои имаат потреба од услуги за странските работници.
 • Изградете и одржувајте силни односи со клиентите за да ги разберете нивните потреби за вработување.
 • Презентирање на услугите на нашата агенција убедливо и ефективно.
 • Преговарајте за договори и договори со клиентите за да обезбедите заемно корисни партнерства.
 • Соработка со тимот за регрутирање за да ги усогласите услугите со барањата на клиентите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Претходно искуство во продажба, по можност во индустријата за регрутирање или услуги за вработување.
 • Силни интерперсонални и преговарачки вештини.
 • Способност за самостојно работење и исполнување на продажните цели.
 • Одлични комуникациски вештини- писмени и вербални.
 • Познавање на прописите за вработување и имиграциските процеси е плус.
 • Течно зборува англиски и македонски (писмен и говорен).

НУДИМЕ:

 • Динамична и професионална работна средина
 • Можност на напредување во кариерата
 • Конкурентна плата соодветна на работното искуство
 • Работно време од 08-16 часот или 09-17 часот

За да аплицирате, испратете ја вашата биографија и мотивационо писмо во кое ќе ги наведете вашите продажни искуства и достигнувања на [најави се за да го видиш е-маилот]

Придружете ни се во правењето разлика во животите на поединците кои бараат можности за вработување во Македонија. Бидете дел од нашиот тим и придонесете во обликувањето на успешни кариери!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »