Продавач/ка

За компанијата: Баукит е компанија чија основна дејност е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Производи: • Гарден црева • Скали • Скелиња • Тркала • Машини и алат за... повеќе за компанијата »

Активни огласи од БАУКИТ ГРУП ДОО:

Помошник магационер

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на ПРОДАВАЧ во малопродажен салон во Скопје.  

Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за градежништво и индустрија.

Одговорности и обврски:

 • Извршување на секојдневни активности во продавницата
 • Директна продажба на купувачите
 • Изложување на артиклите во продажниот салон
 • Праќање понуди и останати активности врзани со продажбата

Квалификации:

 • Самоиницијативност. 
 • Одговорност во извршување на работните задачи
 • Прецизност и ажурност во работата;
 • Возачка дозвола Б-категорија
 • Основни познавања во работа на компјутери

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата
 • Редовен работен однос и солидни примања;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Работа во една смена ;
 • Бонуси за месечни и годишни реализации

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »