Лице за доработка на печатени материјали

  • Објавен пред 2 недели
  • ПИКСЕЛ ПРИНТ
  • Активен до 11.04.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Веб: pixelprint.mk

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »