ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ - Меѓународен Аеродром Скопје

ТАВ Македонија, Меѓународниот Аеродром Скопје, како дел од ТАВ Аеродроми поради зголемениот обем на работа е во потрага по соодветни кандидати со завршено средно училиште, со или без работно искуство за пополнување на следните

 

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

 • ТЕХНИЧАР ЗА МАШИНСКИ СИСТЕМИ
 • ТЕХНИЧАР ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ
 • ВОЗАЧ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА
 • ТРАНСПОРТНИ РАБОТНИЦИ

 

ПОТРЕБНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЛИЦЕНЦИ

 • Средно Техничко Образование  (IV степен)
 • Поседување на лиценци од соодветна област за која се аплицира
 • Возачка дозвола - Б категорија (поседување на повисока категорија се смета за предност)
 • Со или без работно искуство
 • Познавање на Англиски јазик – мин.ниво А2

 

Нудиме:

 • Динамична и стимулативна средина, како и можност за професионален раст
 • Работа во безбедна и здрава средина со почитување на сите стандарди за безбедност и здравје при работа
 • Организиран превоз и исхрана

 

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV на jobsmk@tav.aero

Со испраќање на Вашето CV сметаме дека сте согласни да ги чуваме Вашите лични податоци до 6 месеци во нашата база согласно правилата за заштита на личните податоци.

Ве молиме имајте во предвид дека само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ