Пекабеско: Референт за увоз и извоз

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПЕКАБЕСКО АД
 • Активен до 25.02.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Производителот на сувомесни производи и трговец на големо со прехрамбени производи ПЕКАБЕСКО АД заради остварување на целите ви нуди слободни работни позиции:

РЕФЕРЕНТ ЗА УВОЗ ИЗВОЗ

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Висока  стручна подготовка (економски  факултет - надворешна трговија)
 • Возачка дозвола  
 • Најмалку 2 години работно искуство во сектор увоз извоз
 • Одлично познавање на англиски јазик (говорење и пишување)
 • Познавање на германски и по можност на шпански јазик
 • Одлични компјутерски вештини (MS-Office, internet, windows)
 • Да има способност да одлучува во стресни ситуации
 • Да има организациски способности
 • Комуникативност


Работниот однос се склучува на одредено време 6 месеци со можност за продолжување, нето плата е 25.000,00 ден, работното време е понеделник – петок, неделното работно време изнесува 40 часа, избор ќе се изврши во рок од 45 дена по истекот на рокот за пријавување  во зависност од бројот на пријавените кандидати

Испратете го вашето CV на следната е-маил адреса: cv@pekabesko.com.mk

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги задоволуваат критериумите

Напомена - молбите на кандидатите кои немаат најмалку 2 години работно искуство во струката нема да се разгледуваат

КЛИКНИ