Киндер Парк

Активни огласи од Фратели Дакордо ДОО Скопје:

Киндер Парк

Киндер Парк има потреба од персонал за следниве работни позиции : 

  • келнери
  • шанкер

Потребни квалификации:

  • минимум ССС
  • одговорни, вредни и позитивни
  • работно искуство, пожелно но не е задолжително

Вашите CV-а испратете ги на следниот маил: info@park.mk или контактирајте не на: 076/381-098.

 

КЛИКНИ