Рагуза Груп

ЕМБС: 6945163
Индустрија: Туризам и угостителство
Адреса: Кеј 13-ти Ноември бр. 4 А Градски Парк
Град: Скопје
Веб: ragusa360.com
Facebook: ragusa360
Традиција на доверба. 30 години визионери во угостителскиот бизнис во Македонија. Водени од 30-годишна традиција и искуство, креираме нова визија за угостителството во Македонија.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »