Одговорно лице за Возен парк

За компанијата: Основната дејност на компанијата е одгледување, складирање и преработка на жито, производство на мелнички, пекарски и слаткарски производи. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДИМЕ ДОО Скопје:

Дистрибутери,Комерцијалисти и Магационери

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје  има потреба од Одговорно лице на возен парк. Потребна е Б категорија-активен возач, а пожелно е Ц категорија . Претходно работно искуство во областа ќе се смета за предност. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

Податоците за кандидатите се чуват во базата на кандидати до завршување на процесот на селекција, со целосно почитување на одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »