Аквасеив : Оператори извршители за ракување со специјализирани уреди и опрема

Оператори извршители за ракување со специјализирани уреди и опрема

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • Аквасеив
 • Активен до 28.09.2023
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/6148444
 • Веб: www.aquasave.mk

(преземи го огласот како PDF)

Специјализирана фирма за анализа и испитување на дефекти во водоснабдителни системи,

Аквасеив доо Скопје (www.aquasave.mk; https://www.facebook.com/aquasavemk), поради зголемен обем на работа има потреба од​

ОПЕРАТОРИ

2 (два) извршители за ракување со специјализирани уреди и опрема

На кандидатите им нудиме:

 • Работно време од 40 часа неделно, (08-16), од понеделник до петок
 • Одлични услови за работа со редовни месечни примања
 • Можност за дополнителни бонуси и бенефиции
 • Платени дневници за службени патувања надвор од Скопје и странство
 • Платена прекувремена работа и платена работа за време на викенд/празник (по потреба)
 • Годишен одмор во согласност со закон
 • Работен ангажман во пријатно и позитивно опкружување

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование од техничка област 
 • Претходно работно искуство на терен ќе се смета како предност
 • Активен возач Б-категорија (способност за повремено возење комбе возило со носивост до 1000 кг)
 • Познавање на работа со компјутери (Excel, Word)
 • Познавање на англиски јазик (основна комуникација, упатства за работа со апаратите)
 • Посветеност и лојалност кон работата
 • Преферирана старосна граница од 25-35 години, машки пол
 • Место на живеење: Скопје

Операторот активностите ги извршува на терен, во внатрешни или надворешни услови.

За операторите на почеток ќе биде обезбедена специјализирана теоретска и практична обука.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме Вашата биографија

да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на евалуирање ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »