Специјалист за управување и постапување со отпад

За компанијата: Рамсторе Македонија е ланец од 29 маркети и 1 онлајн маркет “Рамсторе до дома” кој ги искористи можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди успешна кариера за своите вработени.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДТУ РАМСТОРЕ ДОО
  • Активен до 26.01.2022
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје