ДТУ РАМСТОРЕ ДОО

ЕМБС: 5794781
Индустрија: Трговија
Адреса: ул.Св.Кирил и Методиј бр.13
Град: Скопје
Facebook: ramstoremarketi
Основана во 2005
Рамсторе Македонија е ланец од 25 маркети, еден онлајн маркет „Рамсторе до дома” и еден трговски центар Рамстор мол кој ги искористи можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди успешна кариера за своите вработени. Освен чувствителноста за потребите на потрошувачите, Рамсторе има изразена сензибилност за потребите на своите вработени, препознавајќи ги нивните потенцијали и нудејќи можности за развој.
Благодарение на тој непосреден пристап, веќе 18 години создава успешни кариерни приказни каде што има за цел да не е само компанија, туку и многу повеќе од тоа - семејство на своите вработени.
Рамсторе семејството непречено расте и се развива, постојано се збогатува со нови маркети, нови вработени, но и новитети.

Доколку сакате да бидете дел од динамична компанија, која ги цени своите вработени и е свесна дека успехот е можен само со вистинскиот тим, аплицирајте на огласите.

ВИЕ ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА РАБОТАТА,
НИЕ ЌЕ СЕ ПОГРИЖИМЕ ЗА ВАШАТА КАРИЕРА
ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ВО RAMSTORE!барај огласи за вработување » барај останати огласи »