ДТУ РАМСТОРЕ ДОО: Продажен персонал-Сити Мол

Продажен персонал-Сити Мол

За компанијата: Рамсторе Македонија е ланец од 25 маркети, еден онлајн маркет „Рамсторе до дома” и еден трговски центар Рамстор мол кој ги искористи можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »