Месари

За компанијата: Рамсторе Македонија е ланец од 25 маркети, еден онлајн маркет „Рамсторе до дома” и еден трговски центар Рамстор мол кој ги искористи можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Биди и ти дел од семејството Рамсторе!

 

Испратете ни ја Вашата биографија на: [најави се за да го видиш е-маилот] или донесете ја во некој од нашите Рамсторе маркети најкасно до 23.10.2019 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »